Правилата са задължителни за спазване от всички при публикуване или редактиране на обява.

 

1. Задължително е писането на кирилица в целия сайт!

2. Frog.bg е сайт само и единствено за джаджи и електроника, това не е мястото, в което ще продавате мебели, съпрузи, коли, печки и т.н. (Обяви които нямат нищо общо със съдържанието на сайта, ще бъдат изтривани, при повторно нарушение достъпът на авторите, публикували тези обяви, ще бъде преустановен.)

3. Публикуването на една и съща обява повече от един път в рамките на 30 дни, с цел повишаване на аудиторията за евентуална покупко/продажба, е абсолютно забранено и тези обяви ще бъдат изтривани, както и тази, която авторът е публикувал в самото начало.

4. Публикуване на една обява за един предмет, в чието описание има препратки към други обяви или предлагане на стока различна от тази в името на обявата, е абсолютно забранено. Изключение правят обявите от тип "Настолни компютри" и тези сходни с тях, в които може да продавате цял настолен копютър за цена N, а в описание да изброите частите на цялата конфигурация с прикрепени отделни цени, с идеята, че даден потребител може да иска да се свърже с вас само за конкретна част от цялата конфигурация.

Оставете мнение