Бъди COOL Жаба, направи обявата си PROMO!

Frog.bg предалга платена услуга "ПРОМО Обява". ПРОМО Обявата Ви дава възможнот за по-бърза покупко/продажба, правейки я открояваща се от останалите безплатни обяви.

Ако се нуждаеш от спешна продажба ПРОМО, обявата е най-добрата ти опция за достигане до по-голяма аудитория.

Как да направя обявата си ПРОМО?

Може да направите обявата си промо след като вече сте я публикували. В страницата на самата обява се намира бутон чрез който ще се отвори прозорец за извършване на плащане.

Плащанията се извършват само и единствено чрез SMS на стойност 2.40 лв с ДДС, като срока за промотиране е 30 дни.

След отварянето на прозореца, трябва да въведете мобилния си телефон и да изпратите SMS на посочения номер с текст TXT. Всичко се случва автоматично и след изпращането на SMS-а е нужно да изчакате не повече от 30 секунди, след които на страницата ще се появи съобщение за успешно плащане и промотиране на обявата. Ще получите и SMS на мобилното си устройство, който също ще потвърди извършеното плащане:

След това може да удължите периода за промотиране на обявата с още 30 дни, като повторите по-горе описаните действия.

Как изглежда ПРОМО Обявата?

1. В превюто на обявата ще получите таг от лявата страна.

При превю Грид:

Грид Промо Обява Frog.bg

При превю лист:

2. Обявата Ви ще се вижда в началната страница, както и в страницата с търсения, като ПРОМО обявите, които се показват, ще се ротират на случаен принцип.

При търсенията обаче, обявата ще се показва като ПРОМО и при специфични филтри, ако има такива зададени в търсенето. Като например: Търсене за Apple MacBook, вашата обява ще се показва като първа такава, отново ако няма други ПРОМО, с които да се ротира.

3. В самата обява ще получите таг до заглавието, както и отделно поле вдясно, индикиращо вашата обява като ПРОМО.

Оставете мнение